Prednosti

Kompozitni pokrovi jaškov so zaradi uporabe novih materialov iz vlaknastega kompozita in izboljšane tehnologije praktično brez vzdrževanja, enostavno se z njimi rokuje, so antistatični in zavirajo požar.

Zaradi majhne teže ni za rokovanje z njimi potrebna težka mehanizacija. Celo pri pokrovih svetle širine 1020 mm zadostuje za dvigovanje ena oseba; Pokrov razreda obremenitve E600 (60 t) tehta samo okoli 53 kg! Zahtevi ‚lahki in obremenljivi‘ nista v primeru naših izdelkov v medsebojnem nasprotju.

Odporni proti zdrsu

Protizdrsni učinek strukture površine naših pokrovov iz vlaknastega kompozita po DIN 51130 dosega razred R11 – kar je izredno dobra vrednost.

Preizkus po DIN 51097 za uporabo v mokrih prostorih, v katerih se hodi z boso nogo, je bil uspešen z uvrstitvijo v najvišji razred.

Vodotesni proti površinski/tlačni vodi

Zaradi uporabe posebnega tesnila v okviru ali pokrovu je zagotovljena vodotesnost pokrova jaškov proti površinski vodi.

To preprečuje vdor kakršnihkoli tekočin v jašek. Poglejte si našo preizkusno konfiguracijo za preverjanje vodotesnosti:Preizkusna konfiguracija za preverjanje vodotesnosti proti tlačni vodi (EN) »

Razredi obremenitve

V odvisnosti od projektnega naročila smo sposobni zagotoviti obremenitev do razreda F900. V naši ponudbi so seveda tudi običajni razredi obremenitev A15, B125, C250 in D400.

Možnosti uporabe

Kompozitni material nudi veliko možnosti. Lahko se na primer z radijskim prenosom odčitajo podatki telemetrije, ne da bi bilo potrebno odpirati pokrov. Druga prednost je možnost izdelave manjšega notranjega okvira za izvajanje nadzornih del, v tem primeru ni potrebno odpirati celoten pokrov.

Na stadionu ali gledališču, v klavnici ali v sprejemnih conah – prepričani smo, da lahko nudimo primeren pokrov za vaš projekt!

Informacije proizvajalca

Dodatne informacije o pokrovih za jaške Fibrelite so navedene na spletnem naslovu proizvajalca: www.fibrelite.com

Galerija

Video in animacije